Over ons

Wij zijn Slowaken die in 2016 een Nederlands bedrijf hebben opgericht, omdat we het niet langer leuk vonden om "matchmakers" te zijn voor Nederlandse bureaus, die zeer beperkte controle en mogelijkheden hebben om invloed uit te oefenen op de kwaliteit van de accommodatie, het salaris, de duur van het project en vele andere dingen die er veel toe doen. We hebben besloten om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor waar en onder welke voorwaarden we je naar toe sturen voor werk.

Na 14 jaar ervaring op de Nederlandse arbeidsmarkt weten we dat naast de vaardigheden van de klant ook de persoonlijkheid, motivatie en werkbenadering van de persoon die hij inhuurt belangrijk zijn. Daarom laten we ons bij het kiezen van mensen niet alleen leiden door verstand, maar ook door hart en intuïtie. We gaan ook te werk bij het selecteren van de bedrijven waarmee we samenwerken. Voor ons zijn beide kanten gelijk.

We zijn gespecialiseerd in de Nederlandse markt omdat de werkcultuur en de mensen in Nederland vergelijkbaar zijn met die van ons. We oriënteren en werken samen met bedrijven op het gebied van metaalbewerking (CNC), lassen, leidingwerk, water-luchtinstallaties, brandbeveiligingssystemen, elektrische installaties en deels de bouwsector - voornamelijk voor de industrie. We zijn trots op de kennis en vaardigheden, vooral van Slowaken, Tsjechen en Hongaren, en daarom bestaat de overgrote meerderheid van ons team uit werknemers uit deze landen, omdat hun cultuur, motivatie, fatsoen en professionaliteit op het werk hun waarde hebben bewezen. Het doel van ons bedrijf is duidelijk. Tevredenheid van werknemers en klanten, stabiliteit van het werk, correcte relaties en fatsoenlijke communicatie.

Het lage personeelsverloop en de tevredenheid van de bedrijven waarmee we samenwerken, vertellen ons dat onze inspanningen en de weg die we bewandelen de juiste zijn.

WEDERZIJDSE TEVREDENHEID

Stabiele langetermijnprojecten, met alleen geselecteerde, serieuze en geverifieerde bedrijven.

Maak kennis met ons

Daniela

Administratie